Concept

ConCept is een familiebedrijf, dat houdt van een persoonlijke aanpak. Wij combineren de kennis van de theorie met de praktijk, de tuinarchitectuur met de aanleg. Met een diploma landschaps- en tuinarchitectuur op zak en jaren ervaring in de groensector, bieden wij u een unieke combinatie!

Een mooie tuin is het uithangbord van uw woning of van uw bedrijf. Voor een bedrijf moet de tuin een visitekaartje zijn, een trekpleister die klasse uitstraalt. Daarom steekt ConCept u graag een handje toe in zowel het ontwerp als de aanleg en onderhoud van uw tuin.

Na een eerste plaatsbezoek volgt een uitgebreid gesprek waarbij uw wensen besproken én gecombineerd worden met de creativiteit van onze tuinarchitect. Het is voor ons heel belangrijk te weten wat u wil, en misschien nóg belangrijker, wat u niet wil! Een tuin komt namelijk enkel tot zijn recht indien de klant zich er goed bij voelt.

Wij houden rekening met uw voorkeur en smaak, verwerken zowel uw als onze eigen ideeën en voegen ze samen tot een prachtig geheel, dat onberispelijk uitgevoerd wordt.

ConCept kijkt samen met u naar inspirerende realisaties, helpt u bij uw materiaal- en plantenkeuze en geeft u een idee qua budget en tijdslijnen.

ConCept maakt enkel gebruik van kwaliteitsvolle en duurzame materialen en legt de nadruk op kwaliteit, originaliteit en creativiteit.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!